Welkom in de visuele wereld van WEBGUYZ

We brengen merken en mensen bij elkaar en maken krachtige verbindingen via boeiend beeldmateriaal. Ons doel is om klant én ondernemer te verassen met indrukwekkende afbeeldingen. Wij schieten beelden in onze studio, bij u op kantoor of op welke andere uitdagende locatie u kan bedenken.

Wij brengen uw boodschap over op beeld

Met onze diensten zorgen we ervoor dat bedrijven en personen met opvallende en aantrekkelijke beelden naar buiten treden. Nieuwsgierig wat we te bieden hebben?

Luxury Boats Amsterdam

LBA is een nieuw concept op de Amsterdamse grachten. Je vaart in een van hun klassieke sloepen zonder vaarbewijs in stijl langs de grachtenpanden en onder de pittoreske bruggen. Luxe en het échte Amsterdamse gevoel staan hoog in het vaandel staan, waarbij niemand ziet dat je in een huurboot vaart.

Droneshots

Dé eye-catchers van de website, geschoten in een haven in Amsterdam.

Fotografie

Strakke foto’s van de vloot en eigenaren.  Ge-edit in een eigen kleurenpalet voor een consistente luxueuze uitstraling.

keknou

keknou is een meubelstudio uit Brabant. Met uitzonderlijke designs en duurzaamheid hoog in het vaandel gooien de handgemaakte meubels hoge ogen. De werkwijze van keknou bouwt voort op de eeuwenoude traditie van het meubelmaken terwijl de ontwerpen alle regels doorbreken.

Fotografie

Het ambachtelijk handwerk is vastgelegd op de gevoelige plaat. De meubels werden ingeladen in de bus en meegenomen naar allerlei locaties.

Videografie

Van dynamische video’s van het productieproces tot 360 graden beelden op 6 meter hoogte. Al onze camera apparatuur is uit de kast gehaald.

Big stuff!

Big Stuff ontwikkeld objecten voor de aankleding + inrichting van evenementen, beurzen en showrooms. Opzienbarende (verlichtings-)objecten, kolossale kroonluchters, fenomenale fabric frames en andere pakkende productvergrotingen.

Onze fotograaf Freek heeft onlangs het nieuwst product van Big Stuff op de foto gezet; de Big Desk Light. Een normale bureaulamp, maar dan meters hoog.

Adtracktive

We gingen op pad in Almere en schoten de portfolio items voor Adtracktive, een bedrijf gespecialiseerd in signing en communicatie.

Wij trekken alles uit de kast

Van portretten tot reclame op levensgrote banners, de mogelijkheden zijn eindeloos

Fotografie

Portret-, product-, en bedrijfsfotografie

Videografie

Bedrijfs-, impressie- en  instructie videos. Sfeerbeelden & visuals

Huisstijl ontwerp

Volledige eigen huisstijl ontwerp; briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Logo design

Unieke logo’s die aansluiten bij uw onderneming en doelgroep

Drukwerk

Wij ontwerpen en leveren drukwerk op alle voorwerpen die u kunt bedenken

Banners

Wij leveren foto’s en drukwerk op alle formaten banners (incl. frame)